Specialist in effectieve gezichtsmassages

  • In iedere gezichtsbehandeling staat de massage centraal.

Je kiest je favoriete massage a.d.h.v. een bepaald doel voor je huid. En natuurlijk kun je ook heerlijk variëren; voor iedere volgende behandeling kies je een andere gezichtsmassage.

Strijkingen, knedingen, rotaties, drukpunten; er zijn veel verschillende massagegrepen en iedere techniek heeft een eigen werking voor je huid. Lees meer bij Gezichtsbehandelingen.

Vind je het lastig om te kiezen? Vraag mij dan om advies!

 

 

Natúúrlijk!

  • natuurlijke cosmetica van topkwaliteit.

De natuur heeft krachtige stoffen die een perfecte aanvulling zijn voor je huid. En er zitten uiteraard geen irriterende ingrediënten in zoals parfum, parabenen, minerale olie en synthetische conserveermiddelen. Lees hier meer over deze producten.

 

 
  • Contact op de huid

Zonder apparatuur op je huid en dus zonder kans dat daardoor huidschade ontstaat. Ik kan precies de conditie van je huid voelen. De massagegrepen pas ik daar op aan.

 

 
  • Milieu. Geen verspilling van water en stroom

De warme kompresdoeken komen uit de towel-heater, dat scheelt veel water. De stroom wordt opgewekt d.m.v. zonnepanelen.

 

Advies & maatwerk

Een behandeling begint met een uitgebreide intake en inspectie van je huid. Welke klachten ervaar je? Wat zou hier de oorzaak van kunnen zijn?

  • Samen kiezen we voor de behandeling en de cosmeticaproducten waar jouw huid het meeste baat bij heeft.
 
  • Een behandeling bestaat uit een combinatie van massagetechnieken en het gebruik van natuurlijke cosmeticaproducten.
 
  • Reageer je sterk op stress of op bepaalde voeding? Voeding en leefstijl  hebben vaak behoorlijk wat invloed op je huid. Deze onderdelen neem ik mee in mijn advies en behandelwijze.

 

Je bent uniek en ik neem alle tijd voor je.

Elke behandeling is op maat gemaakt. Hierdoor heb je altijd het  beste resultaat voor je huid. Het is mijn streven om je een diepe ontspanning te laten voelen tijdens de behandeling.

 

En daarna?

Start je met de producten die ik je geadviseerd heb? Dan blijf ik de verbetering van je huid volgen en ik nodig je uit voor een gratis controlebehandeling na ca. 4 weken.

Tijdens deze mini-behandeling, die bestaat uit een reiniging, peeling en/of serum en crème, check ik je huid opnieuw. Zie ik al verbeteringen of moet ik een beetje bijsturen?

Voor jou is zo’n check fijn om te weten of het de goede kant op gaat of juist ter bevestiging.

Wil je weten wat ik voor jouw huid kan doen? Maak een afspraak voor de Kennismakingsbehandeling.