De Skin Start set

In 30 dagen je schoonheid terug

Wil je (nog) niet in de stoel voor een behandeling maar wel aan de slag met natuurlijke huidverbetering?

Bestel een complete set natuurlijke huidverzorgingsproducten afgestemd op jouw huid en huid behoefte.

Ideaal om kennis te maken met alles dat je nodig hebt om je huid op natuurlijke manier te verbeteren en gezond te maken.

Een complete set verzorgingsproducten passend bij jouw huidtype. Je doet hier 6 weken mee. 

Het gebruiksprotocol helpt je je doel te halen. Succes gegarandeerd.

Iedere 30 dagen is je huid vernieuwd want huidcellen vernieuwen zich continue.

Geef je huid dagelijks de juiste voeding.

Als je de perfecte omstandigheden voor je huid creëert dan wordt je huid prachtig mooi en gezond. Je huid wordt weer gezond. 

Je huid is weer gaaf, voelt zacht aan, rimpeltjes zijn vervaagt. Je hebt geen last meer van droogte of een trekkerig gevoel of een olie-achtige glans.

Complete set natuurlijke verzorgingsproducten voor je huid

incl. persoonlijk advies van skinprofessional.

Afgestemd op jouw huid en huidbehoefte

Veilige natuurlijke methode, zonder kans op schade voor je huid.

Je kijkt steeds minder graag in de spiegel want je bent ontevreden over hoe je er uit ziet.

Je wordt er onzeker van en je hebt al van alles geprobeerd. Steeds was het toch weer een teleurstelling. Geen resultaat, huidirritatie en ook nog al weer een paar rimpels erbij. Als je nu niets doet wat wordt dat dan over 10 of 20 jaar?

Toch wil je niet grijpen naar onnatuurlijke cosmetische ingrepen zoals botox of fillers. Je wilt er wel natuurlijk en als jezelf uit blijven zien.

Dan wordt het nu serieus tijd om flinke stappen te zetten met gezonde producten die echt iets doen tegen huidveroudering.

Hoe fijn zou het zijn als je weer met plezier in de spiegel kijkt? En je voelt je weer aantrekkelijk en straalt dat uit. Je huid is weer glad en gaaf. Je geniet iedere dag van hoe je er uitziet en hoe je je voelt.

Hoe werkt het?

We starten met een online Anti-Aging Skintake. Hierna wordt de inhoud van jouw box samengesteld passend bij jouw huid en wensen.

De box heb je binnen 2 werkdagen in huis.

Je kunt meteen starten. Je volgt het protocol waarin precies staan hoe je de producten gebruikt en wanneer je ze gebruikt.

Je doet iedere dag wat nodig is, het duurt ca 5 minuten per dag.

We houden contact. We hebben een tussentijdse check en een evaluatie na 30 dagen. Je ontvangt vanzelf een uitnodiging hiervoor.

anti aging skintake

Wat krijg je?

 • Online Anti-Aging Skintake bij de start t.w.v. 45,-

  Analyse van je huidconditie om jouw persoonlijke verzorgingsset samen te stellen

 • Complete set verzorgingsproducten afgestemd op jouw huidtype t.w.v. 112,50

  Gezichtsreiniging
  Tonic lotion
  Speciaal serum
  Eye Cream
  Crème
  Deze producten zijn zonder schadelijke of irriterende stoffen, ze zijn niet op dieren getest en bevatten ook geen dierlijke stoffen. Je doet met deze set ca 6 weken.

 • Tussentijdse check t.w.v. 45,-

  Hoe gaat het met je huid? Zijn de eerste verbeteringen al zichtbaar?

 • Evaluatie t.w.v. 45,-

  Wat is je resultaat en hoe ga je verder met natuurlijke huidverbetering?

 • Recepten voor ondersteuning van je huid en om je fit te voelen
 • Softy voor gezichtsreiniging. Je hebt nu nooit meer watjes meer nodig
 • 100% natuurlijk en eco-friendly
 • Gratis aan huis geleverd in heel Nederland.

Een gezonde huid komt ook van binnenuit

In mijn salon zie ik het verschil wanneer iemand zich dagelijks goed verzorgd of juist niet. Een gezichtsbehandeling geeft dan een mooi resultaat. Maar dat is voor een kort moment.

Het gaat juist om wat je dagelijks doet. Daar ga je de vruchten van plukken: je huid wordt mooi en blijft mooi.

Door iedere dag de juiste voeding OP je huid te smeren en de juiste voeding IN je lichaam te stoppen zet je een rem op veroudering en kun je nog lang genieten van een mooie huid en een vitaal en gezond lichaam.

Na wat jaren zoeken ontdekte ik producten die zich in de praktijk hebben bewezen om een echte Skin Reset in gang te zetten. Dit is de combinatie van de beste producten voor de binnenkant en de beste producten voor de buitenkant.

Veelgestelde vragen

Deze producten kunnen ook gebruikt worden bij een (zeer) gevoelige huid. 1 van de redenen dat je huid zo gevoelig is is dat je nu misschien producten gebruikt die (licht) irriterend zijn. In de Anti-Aging Skintake bespreken we wat de oorzaak zou kunnen zijn van je gevoelige huid.

Het kost je maximaal 5 minuten per dag.
Een beetje moeite levert je een prachtig resultaat op.

Er zitten natuurlijke voedende en verzorgende stoffen in die allen een bewezenwerking hebben voor je huid. Vaak ontbreken deze stoffen in de meeste cosmetica.

Deze producten bevatten geen irriterende, schadelijke of huid-belastende ingrediënten. Helaas zitten die vaak wel in de meeste cosmetica.

Dit zijn de 2 belangrijkste oorzaken waarom veel huidverzorgingsproducten niet het resultaat geven wat je zou willen.

Het gebruiksprotocol is gemakkelijk te volgen. 

Jazeker! En alle huidverzorgingsproducten zijn ook verkrijgbaar in grote verpakkingen. 

Dat ligt aan je huidconditie hoe die nu is. Meestal zijn de eerste veranderingen na 10 dagen te voelen en te zien. Na 30 dagen is de bovenste huidlaag volledig vernieuwd dus vanaf dat moment ga je het steeds meer zien!

Je hebt je huid verbeterd en dat verdwijnt niet ineens. De vraag is wat ga je dan nu doen voor je huid? Welke merk ga je dan gebruiken? Zodra je een merk kiest dat wel huid-belastende ingrediënten gebruikt zal je huid sneller verouderen dan nodig is.

Je kunt stoppen en weer een ander merk gaan gebruiken. Maar als daar huid-belastende ingrediënten in zitten kom je snel terug bij vroegtijdige huidveroudering. Mijn advies is om je dagelijkse verzorging te blijven doen met producten die bij je huid passen, zonder huid-belastende ingrediënten maar MET natuurlijke huid-voedende stoffen zoals vitaminen, ceramides en meervoudige liposomen. 

Ook je lifestyle is van grote invloed om mooi resultaat te krijgen. Tijdens de evaluatie krijg daar een nieuw advies over. O.a. de seizoensinvloeden worden hierin meegenomen. Ook krijg je advies over welke gezichtsmassages en huidsupplementen voor jouw huid goed zijn om huidverbetering van binnenuit te activeren en te ondersteunen.  

Hiermee houd je grip op je huid. Je kunt de losse producten gemakkelijk nabestellen in grote verpakkingen.

Ontspannen en genieten. Want dat is heel belangrijk voor je uitstraling en je gezondheid.

Je erfelijke pakketje maakt maar een klein deel uit van hoe je huid er uitziet: 25%.

Je leefstijl, huidverzorging en voeding hebben de grootste invloed. Zodra je dat goed aanpakt heb je de mooiste en gezondste huid van je hele familie! 

Ik gebruik precies dit wat in de Skin Reset box zit. Dagelijks reinigen, verzorgen en voeden met een serum en crème.

Maar ik doe ook veel aan gezonde voeding, bewegen, ontspannen, ademhalingsoefeningen en mindfulness. Ook gebruik ik dagelijkse verschillende natuurlijke supplementen als aanvulling voor "onderhoud" en ondersteuning om mijn huid te boosten.

Voor mij is botoxen of gebruik van fillers namelijk geen optie. Ik kies voor de natuurlijke boosters!

De producten staan bekend als veilig en er zitten geen bekende allergenen in. Voor welke stoffen ben je allergisch? Dan zoek ik het uit voor je. Mail: info@schoonheidsgeheim.nl

In de Skin Reset box zitten geen gesponsorde items of producten van slechte kwaliteit. Dit is de 1e beauty box inclusief advies op-maat en begeleiding door een professional.

De producten zijn zonder: parfum/geurstoffen, minerale oliën, synthetische conserveermiddelen, overbodige verpakking, zijn niet op dieren getest en bevatten ook geen dierlijke stoffen.

Scroll naar boven