Skin Assessment

Ontdek hoe je een rem zet op huidveroudering.

Voor ambitieuze 40+ vrouwen die balen dat hun huidconditie vermindert, dat de huid slapper wordt en er rimpels ontstaan.

Prijs: €30,-  60 minuten

In een 1 op 1 online sessie krijg je persoonlijk advies hoe je deze problemen aanpakt op een natuurlijke en effectieve manier.

Na het Skin Assessment weet je precies wat voor jouw huid goed is en wat niet goed is. De verbeterpunten in je huidverzorging en lifestyle kun je gemakkelijk toepassen.

Goede huidverzorgingsproducten aanschaffen wordt een makkie want jij trapt niet meer in de 1+1 acties. Je weet voortaan waar je op moet letten voor de beste kwaliteit.

De kleine veranderingen in je lifestyle leveren je plezier op en resultaat.

Zowel voor je huid als hoe je je van binnen voelt.

Persoonlijk advies

Natuurlijke methode

Huid + lifestyle combinatie =
WIN-WIN

Martine neemt de tijd voor je en komt met veel goede adviezen. Er is gelijk een vertrouwelijke connectie, dat het online was merk je daardoor bijna niet!"

- Marlinda

Ineens zie je het als je in de spiegel kijkt...

Je huid verandert zo snel dat je niet meer weet wat je moet gebruiken om dit proces te remmen.

Maar je wilt geen botox of fillers gaan gebruiken.
Laat je het dan maar gewoon gebeuren? Gooi je de handdoek in de ring?
En wat moet je geloven van de reclames? Je ziet door de bomen het bos niet meer als je een nieuwe pot crème nodig hebt. En de 1+1 gratis actie was een grote teleurstelling.

Wat kun je zelf doen voor je huid met natuurlijke huidverbetering?

Als je precies weet wat je huid nodig heeft dan is het een feestje om je producten aan te schaffen. Je weet de juiste producten te kiezen en ook welke ingrediënten er juist wel of juist niet in moeten zitten. Je voelt aan je huid dat het werkt.

Op een natuurlijke manier je huid verbeteren is niet moeilijk en het geeft je een prachtig resultaat.

Het geeft je rust als je precies weet welke producten bij jouw huid passen. Je hoeft niet meer te zoeken.

De Skin Assessment

Tijdens het Skin Assessment bespreken we je huidconditie en wat je zou willen verbeteren.

Hoe kan het beter?

Aan de buitenkant moeten de omstandigheden zo gunstig mogelijk zijn; aanvullend en ondersteunend voor je huid. Dat betekent dat je voortaan een paar eisen hebt voor je huidverzorgingsproducten.

Maar er komt meer bij kijken dan alleen maar betere verzorgingsproducten gebruiken.
Een gezonde huid komt ook van binnenuit. Kleine aanpassingen in je voeding en lifestyle zorgen voor optimale omstandigheden aan de binnenkant.

Je krijgt een aantal handvatten hoe je dit doet.

Bonus: Cosmetica-ingrediënten checklijst om je huidige verzorgingsproducten te checken.

Prijs: €30,- voor 60 minuten.
Na betaling neem ik binnen 2 werkdagen contact met  je op om het assessment te plannen.

De oplossing voor huidveroudering zit vooral in:

Weten wat je nodig hebt voor je huid en weten wat er in verzorgingsproducten zit.

Naast goede huidverzorgingsproducten zijn er ook andere invloeden die bepalen hoe mooi je huid is.

Sinds 15 jaar kijk ik naar effectieve methodes om huidveroudering tegen te gaan. Kennis van cosmetica-ingrediënten, voeding, orthomoleculaire voeding, huidsupplementen, bewegen/inspanning, ontspanning en de natuurlijke werking van de huid combineer ik om tot het mooiste resultaat te komen.

Onze eerste ontmoeting was een online video intake waarin Martine uitgebreid doorvroeg naar mijn leefstijl en huid. Zij is duidelijk een expert en heeft een fijne energie waardoor ik haast vergat dat het een digitale afspraak was.”

- Evodie

Veelgestelde vragen

In dit soort winkels worden andere eisen gesteld aan producten dan bij (de meeste) schoonheidsspecialisten. De merken die hier te koop zijn komen vaak uit dezelfde fabriek. Verschil ik kwaliteit is daardoor niet heel groot. Kennis van de huid en kennis van de werking van cosmetica-ingrediënten is meestal niet aanwezig bij deze winkels.

De prijs zegt vaak wel iets over de kwaliteit. Maar dat wil niet zeggen dat dure crèmes altijd goed zijn voor je huid. Alles draait om de ingrediënten. Soms zijn ingrediënten in cosmetica duur en soms helemaal niet. Het gaat om bewust kiezen voor betere kwaliteit. Het is eigenlijk net zoals je voeding. Wat zit er in? Want daar moet je huid en je lichaam het mee doen. Door betere keuzes is het resultaat dus ook (veel) beter.

Scroll naar boven