Hebben we al kennis gemaakt? Kies dan hieronder je volgende behandeling met gezichtsmassage van je keuze.

Alle behandelingen zijn compleet met:

 • huidanalyse
 • reiniging
 • peeling/fruitzuurbehandeling
 • wenkbrauwen epileren
 • onzuiverheden verwijderen
 • masker of ampul
 • speciale gezichtsmassage (zie beschrijving per behandeling)
 • verzorging.
Boost Bindweefselmassage (90 min.)

Deze Boost Bindweefsel behandeling activeert je huid d.m.v. een pittige bindweefselmassage.

De celvernieuwing wordt gestimuleerd. Een frisse en stevige huid is het resultaat. Fijne lijntjes verminderen en de huid krijgt weer veerkracht terug.

Afhankelijk van het seizoen kun je kiezen uit een peeling of een fruitzuurbehandeling.

Reiniging, peeling of fruitzuurbehandeling, serum, epileren wenkbrauwen, onzuiverheden verwijderen, Beauty-booster ampul, bindweefselmassage, dagverzorging.

Advies: Aanvulling voor thuisverzorging ampul Vitamin A

Prijs € 95,-

Japanse Cosmo Face Lift behandeling (90 min.)

Cosmo Face Lift behandeling is een intensieve massagesoort en werkt liftend op je huid en ontspannend op je gezichtsspieren.

Deze heerlijke massage zorgt voor een mooie doorbloeding van je huid, een frisse teint, afname van fijne lijntjes en rimpels.

Maar ook voel je diepe ontspanning. Gezichtsspieren voelen weer soepel, vocht (bijvoorbeeld) rond de ogen, wordt afgevoerd.

Je ogen staan helderder en je kaaklijn wordt strakker. Je voelt een diepe ontspanning in je gezicht die doorwerkt op je lichaam. 

De massage heeft een stimulerende werking op acupunctuurpunten, reflexzones, gezichtsspieren en op het lymfesysteem. De spieren en alle diepere lagen van de huid in het gezicht worden intensief gemasseerd met een prachtig resultaat.

 Faceliftingmassage bestaande uit:

 • Drukpunten
 • Lifting massage
 • Lymfedrainage

Reiniging, peeling, epileren wenkbrauwen, gezichtsmassage met zuivere Rose Hip oil, eindverzorging.

Advies: aanvulling voor thuisverzorging ampul Hyaluronic of Bio-Ceramid

Incl. massage van decolletė, schouders en nek: € 90-

Kuur van 5 behandelingen € 450,- + ampul Hyaluronic

Kuur van 10 behandelingen € 900,- + ampul Hyaluronic en ampul Bio-Ceramid

Beauty Relax (105 min.) Signature treatment.

Beauty Relax

Deze bijzondere behandeling is een combinatie van huidverbetering en diepe ontspanning. Je huid wordt mooier, gezichtsspieren voelen ontspannen, je huid is gladder, kleine rimpeltjes zijn verdwenen. Dankzij zachte drukpunten is het gemakkelijk om in diepe ontspanning te komen. Je gedachten worden rustig. In een mooi mindful-moment voel je diepe rust in jezelf.

De gezichtsmassage duurt ruim 45 min. en bestaat uit:

 • Massage van hals, décolleté, nek, schouders en gezicht
 • Face-lifting grepen
 • Drukpuntmassage

De samenstelling van deze behandeling is uniek en heb ik samengesteld a.d.h.v. ervaringen van klanten en met kennis over de werking van de specifieke grepen en drukpunten.

Reiniging, peeling, serum, epileren wenkbrauwen, onzuiverheden verwijderen, massage met Beauty-booster ampul en natuurlijke massage-olie. Desgewenst met toevoeging van een natuurlijke essentiële olie in je favoriete geur.

Advies: aanvulling voor thuisverzorging ampul Glucosamin Super

Prijs € 95,-

I love Classic (90 min.)

I love Classic is een zachte gezichtsmassage.

Met deze behandeling voel je diepe ontspanning terwijl je huid zacht gestimuleerd wordt. De doorbloeding wordt mooi gelijkmatig en afvalstoffen worden afgevoerd.

Een variatie van verschillende zachte grepen die elkaar afwisselen met verschillende druk op je huid, in iedere behandeling weer. Met hier en daar een twist van lymfegrepen zodat eventueel vocht rond je ogen afgevoerd wordt. Of wil je de koelte voelen van een Jadesteen op je huid? Heerlijk voor de variatie en voor je huid!

Reiniging, peeling, serum, epileren wenkbrauwen, onzuiverheden verwijderen, masker of ampul, massage van gezicht, hals, décolleté, nek en schouders met Teunisbloemolie, eindverzorging. Incl. bovenlip harsen.

Advies: aanvulling voor thuisverzorging ampul Niacin-B3 of ampul Vitamin E

Prijs € 90,-

 

 

Clean & Fresh (60 of 90 min.)

Clean & Fresh is een echte reinigingsbehandeling bij een onzuivere en onrustige huid. Onzuiverheden worden verwijderd zodat de huid weer schoon en fris kan stralen. Daarna wordt de huid gekalmeerd.

Je kunt deze behandeling niet online boeken. Bij iedere andere behandeling worden onzuiverheden verwijderd. De dagelijkse juiste verzorging voorkomt dat er (weer) veel onzuiverheden ontstaan. Indien deze uitgebreide reinigingsbehandeling nodig is kan deze in overleg worden afgesproken.

Reiniging, peeling, epileren wenkbrauwen, onzuiverheden verwijderen, ampul of masker, eindverzorging.

60 min. € 65,- 90 min. € 90,- 

Jongerenbehandeling: als reinigingsbehandeling OF met gezichtsmassage.

€ 35,- t/m 18 jaar.

Maak hier zelf je afspraak