Intake + Luxe Kennismakingsbehandeling Deze complete en volwaardige eerste behandeling is perfect om te voelen wat een gezichtsmassage met je huid doet. Zowel tijdens de behandeling, als je heerlijk in de stoel ligt, maar ook de dagen daarna. Je krijgt advies wat je kunt doen met natuurlijke huidverbetering om jouw huid gezond en mooier te maken.

Wat krijg je in deze behandeling:

  • uitgebreide reiniging van gezicht, hals en decolleté.
  • peeling,
  • onzuiverheden verwijderen,
  • masker of ampul, om de huid te voeden,
  • massage van gezicht, hals en decolleté. Met naar keuze een heerlijk geurende etherische olie, deze wordt gemengd met een voedende massagecrème met o.a. Teunisbloemolie.
  • en gratis complete Startset producten (reiniging, tonic, serum en crème) afgestemd op jouw huidtype t.w.v.  € 25,-
  • en incl. huidanalyse en Beautykaart met persoonlijk verzorgings- en behandeladvies.

We bespreken je wensen voor huidverbetering. Tijdens de behandeling leer ik jou en je huid kennen. Op basis daarvan geef ik je een advies volgens de 6- zones methode met praktische handvatten om je dagelijks thuis goed te verzorgen en welke behandelingen je de volgende keer kunt kiezen voor het beste resultaat.

 

De invulling van de behandeling kan iets gewijzigd worden indien dat beter is voor je huid. Producten worden uiteraard aangepast aan jouw huidtype en huidconditie. Je kunt 1x gebruik maken van de deze behandeling.

Met Dr. Baumann Classic € 100,-  nu € 75,- (incl. startset producten) of SkinIdent € 125,- nu € 85,- (incl. startset producten)

Bel 075-7711756 (ook via whatsapp) of mail mij via  info@schoonheidsgeheim.nl   of via het contactformulier.

Heb je al kunnen genieten van de Kennismakingsbehandeling? Kies dan hier je volgende behandeling.

Maak hier zelf online je afspraak.